OM OSS

Naprapat


Junior Peña Lafitte har alltid varit intresserad av hur kroppen fungerar och har sedan 2013 jobbat med personlig träning. För att utveckla sin kunskap om kroppen påbörjade han sin utbildning hos Naprapathögskolan i Stockholm och har sen dess fått ett större intresse för att hjälpa folk. Junior vill utöver behandling även ge dig kunskap om vad du själv kan göra för att bli bättre och ser därför fram emot att hjälpa dig bli smärtfri!

Lafitte-ness Naprapati


Välkommen till Lafitte-ness Naprapati!

Lafitte-ness mål är att hjälpa dig uppnå bättre hälsa och rörelse i muskler och leder. Människokroppen tål mycket men vardagliga aktiviteter som man inte ger en extra tanke till kan belasta kroppen fel eller för mycket. Detta leder då till obehagliga värk som påverkar rörligheten. Det är bra att lyssna på kroppen så fort den visar tecken på t.ex. trötthet, stelhet, svaghet för att snabbare hitta rätt behandling för att lösa dina besvär. 


Lafitte-ness använder sig främst av Naprapat och massage behandlingar men erbjuder även stretch och andra typer av behandlingar. Naprapat behandlingar används framförallt vid t.ex. ledbesvär/nervbesvär och massage används när tidigare nämnda besvär påverkar kroppens muskulatur.